Visneli1so-s Kizlar habgisini aldınız ben e bebekteki avent tekli olanı alayım diyorum sizce birde emzik oneriside lütfen
myangelson Visneli1so-s avent antikolik kullanıyoruz memnunum. Emzik de avent aldım ama oğlum öyle çok sevmiyor emziği biraz ağzında tutup atıyor başka da almadım ileride biraktirmasi dert 😄😄
Miniboy Visneli1so-s aventin yeni doğan seti var 4 biberon ( her ay için ayrı şekilde) 1 emzik - birtanede biberon yıkama fırçası şeklinde paketti. Hem emzik tutup tutmayacağı belli olmadığı için ilk setteki emziği deneyeceğim. Hemde kullanışlı bir set
myangelson Visneli1so-s ben 1 buçuk aylıkken falan aldım direk 3 numara ile başladım ötekileri deneyimlemedim o yüzden bilgim yok
Guness-1 Philips avent antikolik biberon u almak daha mı iyi acaba bir de Yenidoğan olanının ucu çok küçük bebek emerken yoruluyor diyenler de var ne almalıyım kararsız kaldım
Kimbuneki İçimi kolay bir biberon olursa o akışa alışıp memeden gelen akışı beğenmeme ihtimali artmaz mı ?
Guness-1 Doğumdan önce biberon almalı mıyım onda da kararsızım hala. Aynı zamanda emzik için de geçerli