yurdgul Kızlar merhaba bugün kontrol günümdü. 14+6 olduk ama cinsiyeti yine göstermedi. Doktor mu sizce söylemiyor anlamıyorum. 1 ay sonra kontrole gel dedi. Cidden merak ediyorum bugün öğreniriz diye umuyordum of 😣
Parek00 yurdgul aslında haftanız uygun devlete mi gidiyorsunuz ? Hiç bugüne kadar tahminde bulunmadı mı ?
2kizannesi30 yurdgul benim o hafta da kıza benziyor dedi erken dediler 18 de öğrendim ayrıntılı petinolijide net öğrendim kız olduğunu
2kizanne yurdgul girmeden vineli meyve suyu için hastane gitmeden de şekerli türk kahvesi ben öyle görmüştüm 😂😂
yurdgul Parek00 Hayır özele gidiyorum. 12. Haftada baktı yine göremiyorum dedi. Sadece tahmini erkek olabilir dedi. 15-16 haftada daha net belli olur dedi. Bugünde göremedim dedi.
YuvarlanamayanPaanda yurdgul özellerde aslında çikolata yiyip yarım saat sonra bakalım falan diyorlar aslında bende öyle oldu hep görülebilecek bir haftadasınız
yurdgul 2kizannesi30 benim 19 haftalık olacak bir sonraki kontrolde. Cidden beklemek sıkıcı. Tmm sağlıklı olması herseyden önemli ama insan merak ediyor
yurdgul Ellasu benim özel olduğu halde göremedi. Değiştirsem mi bilemedim. Gecen hafta serklaj oldum bu doktorda.
prenses34_ yurdgul Devlet’e gidiyorsanız 16 haftadan önce söylemiyorlar bende 17 haftada öğrendim ama özele gidiyorsanız doktorunuz dediği gibi göstermiyor dur emin olamamıştır biz anneler çok merak ediyoruz 🤭 ama beklemekten başka çaremiz yok sağlıkla gelsinler inşallah Rabbim gönlüne göre versin💖
yurdgul prenses34_ teşekkür ederim cümlemize inşallah. Bilemiyorum bizmi brz sabırsısız bebişler mi nazlı 😃
yurdgul YuvarlanamayanPaanda bilmiyorum ki benim doktor göremedim dedi. Yoksa ısrarla söyledim bu hafta öğreniriz diye bekliyorduk diye. Bsy demedi sorularımı cevaplayıp gönderdi.
zeyka yurdgul ozellerde 10 gün içinde tekrar giderseniz kontol kaydı açılıyor muayene ücreti tekrar ödemiyorsunuz. Ben sizin yerinizde olsam haftaya tekrar giderdim gitmeden öncede meyve suyu ve tatlı biseyler yiyin 10 dk yürüyün
Mor-kelebek yurdgul en iyi gelen vişne suyu canım maşallah coşturuyor çocukları 😇 özelde 10 gün muayene hakkın oluyor genelde 10 gün içinde tekrar git bence hocam Cook merak ettim dayanamadım geldim dersin 🤭🤣
2kizanne yurdgul dediğim dene ben kızım da 26 haftalık da bu şekilde öğrendim hata Burda biri önerdi banada
Kbra_gkcay yurdgul çikolatadan ziyade soğuk su için birazcık idrara sıkıştırin kendinizi daha net görüyorlar
Ellasu yurdgul Alahala 16. Haftada görmesi gerekirdi 14. Haftada bir anda söyledi ben de beklemiyordum aslında daha erken olduğunu düşünüyordum söyleyince şaşırdım hatta belki bebek kendisini sakliyordur göstermiyordur 🙂insan merak ediyor ama
yurdgul Mor-kelebek maalesef yıllık izne ayrılacakmış ki eşimde sabırlı ol öğrenirsin diyor götürmez bir dahaki kontrole kadar 😂 Bir dahakinde vişne suyunu deniyeyim. Ztn detaylı ultrasona az kalmış oluyor bu defada onu beklemek zorunda kalırım.
yurdgul 2kizanne öyle yapayım canım teşekkür ederim. Ama ztn bir dahaki kontrolde 19 haftalık olacak onda da belli olur artık diye düşünüyorum 😂
YuvarlanamayanPaanda yurdgul Allah allah şaşırıyroum böyle özellerde o kadarda para veriliyor ben iki çocugumda özelde oldu başka hastanelerde iksindede yarım saat yürü gel dediler kızımsa 3 kez baktı görebilmek için en sonunda gördü sonra eve geldim
Mor-kelebek yurdgul sağlıkla gelsin inşallah bende ikinci kızımda geç öğrendim oda kendini çok gizledi 16-17 falandı haftası öğrendiğimde
yurdgul Mor-kelebek amin inşallah teşekkür ederim. Benim belirtilerim şimdiye kdr hep erkek gibiydi hatta içimden erkek geçiyor ama kendini göstermeyince sürpriz yapıp kız da olabilir diye düşünüyorum 😂