Zarifee @Meltemanneolsun @Elamomy @Meral_63 Kızlar bı bakarmısınız az once muayeneden cıktım . 19+4 deyim önce bacakları kapalı dedi açılmasını bekledık kız dedi . Sonra kordon var dedi kordonun cıkmasını bekledık sonra pipi gördüm dedi . Eminmisiniz hocam dedim evet erkek eminim dedi . Sizce emin olmalımıyım kordon vardı kapatıyodu bacaklarını.
LadyX Zarifee canım doktor eminim dediyse öyledir o haftalarda yanılma payı çok düşük olur. Zaten detaylıya da bir şey kalmamış orada netleşir.
yurdgul Zarifee benimde göstermiyor 14+6 olduk bugün kontrol günümdü. Bende detaylıya kadar öğrenemiyecem galiba 😕
erikarpuz Zarifee ultrason fotoğrafı yükleyip soracaksınız sandım öyle daha iyi bakarlar diye pardon :)
Zarifee LadyX inşAllah canım ya sağlıklı olsunda bende alışverısımı yapayım ıstıyorum ismini koyayım ıstıyorum netleşemedik bi türlü 😂
Zarifee Meral_63 aynen canım valla ben emin olamadım ılk oğlumda çok net söylemişlerdi açıyodu . Sen napttın canım girdinmi detaylıya
yurdgul Zarifee ikidir göstermiyor bizimki merakla bekliyorum bakalım ne olacak diye. Sağlıcakla gelsinlerde ☺️