Elifc Sonunda doğum hikayemle geldim buraya.. Sabah 7 çeyrek gibi bir ıslaklıkla uyandım wcye gittim suyum geldiğini anladım. Ne ağrım var ne sancı derken 10 dk sonra adet ağrısı gibi ağrım gelmeye başladı ve eşimi aradım suyum geldi sanırım bebek geliyor dedim eşim 10 dk içinde geldi kasılmalarım artmaya başladı doktorumuzu aradik hastaneye geçin geliyorum dedim sakince çantalarımızı alıp yola koyulduk 10 dk içinde de hastaneye gittik yürüyemedim çok sıklaştı tekerlekli sandalyeyle dogumhaneye indik çatala çıktım ebe 8 9 cm açılman var dedi ben şok 🙄 doktorum geldi 4 ıkınmayla kucağıma aldım çok az dikisim olduğunu söyledi doktorum 1 saat sonunda gelmiş oldu minigim çok şükür.. darısı hepinizin başına ( heyecandan karışık yazmış olabilirim )
Miraela Elifc gözünüz aydın. Sabah 7 gibi suyum geldi demissiniz. Gece nasil gecti acaba başka belirtiler olmadi mi öncesinde?
Sareee Elifc sağlıkla büyüsün inşallah çok kısa sürede olmuş evde daha önce belirti olmamış mıydı darısı başıma böyle kısa sürede inşallah 🙏😇
Mervecem26 Oncelikle tebrik ederum.saglikla buyutun insallah pasanizi🙏🙏Kacinci doğumunuz çok merak ettim.ne mutlu çok kolay bir doğumunuz olmus🤗darısı başımıza inşallah
Elifc Mervecem26 cook teşekkür ederim 😊 ikinci doğumum fazla sancı çekmedim bunda ilkinden kolay oldu ama bunda da dikiş var ilkinde dikiş yoktu
Elifc ayaz75 ikinci doğum çok sağolun bu arada meryem ana otunu suya koydum onunda faydasının olduğuna inanıyorum
Mervecem26 Elifc benimde ikinci doğumun son bir haftam kaldı.ilki suni sancıyla 40. Haftada olmuştu.ikinciler daha kolay oluyor diyorlar sizinde doğumunuzu okuyunca nasıl moral oldu inşallah bende siz gibi ilkine göre daha kolay bir dogum yaparim🙏🙏🙏
Meryem25 Canim biseyi cok merak ediyoeum bebek gelince ikinma esnasinda agri sizi bişi oluyo mu birde dikisi hissettin mi
FHKK Elifc Doğuma giderken mi koydunuz canım yoksa 1 kaç gün öncesimi? Bu arada tebrik ederim darisi bizlere ☺
ilkaskilkheycan Ya maşallah ne güzel bi doğum hikayesi rabbim hepimize yasatsin böyle kolay bende 39+3 hala bekliyorum
Elifc SevgibiR sağolun 7bucukta suyum geldi 8 55te dünyaya geldi 👼🏼ikinci doğum dikiş var birkaç tane 😊
Elifc Miraela hiç bir belirtim olmadı her zamnki gibi bel ağrım vardi son aylarda olduğu gibi sabah suyumun gelmesiyle uyandım
Minisimveben Maşallah çok kolay bi doğum olmuş darısı bizlerin başına 🤗😍 sağlıcakla büyütün inşallah yavrunuzu