2kizannesi30 bende saf gelinlerdenim .Yazık dedim üzülmesin saçma sapan muhabbetler ettim ona çok iyi davrandım hatta esime yanimiza alalım bakalım bile dedim,ne yemek yaptıysa beğenmiş gibi yaptım sürekli pohpohladim sonuç kadına kışın neden sobayı yakmiyorsun soğukta oturuyorsun ,artık genç değilsin dikkat etmen gerekiyor kendine dedim onu düşündüğüm için yaz mevsiminde sobayı yaktı neymiş kızım hiperaktifmis sobaya yapisirmis ondan yakmiyormuş moduna girmiş ,halbuki benim çocuğum yokkende yakmiyordu ben soğukta oturup evime gidiyordum .Ama kızları gelmeden yakıyor evi ısıtıyor torunlarim üşür diyor .Ve ben o kadar salagim ki ağzıyla söylemese kızımi yakacağını anlamazdım zaten Ramazan’ın son aylariydi ve hamileydim halsiz dusmusum oruç tuttuğum için ve bu durumumu görüp sobayı yakıp cikto odadan zaten hava sıcak evde sıcak ben cami actim artık baktim 1,5 saat oldu odaya gelmiyor mutfağa gittim meyve yiyor ne desin namaz kıldım içim geçmiş ins çocuğun yapmamıştır çocuğun durmuyor ya dedi sırıtarak bende bir şeyi yok dedim çıktım evden.