ah ahh dostlar oğlum evlenmeden once butun parasini biz yiyorduk. benim saf oglumda hep verir hic ses etmezdi. (Zamanı gelince bizim de ona yardim edicegimizi zannediyormuş) Evimin her seyini gönlümce yaptırdım. Allah’tan yaptırmışım. Bi tutturdu evlenicem diye. o gelin de geldi neymiş bilezik falan alicakmışız kendisine takı dugun bi seyler diyo. Bana niye diyosa sanki benimle evlenicek. Bende dedim valla oglum orda ne lazimsa yapin hic biseyde gonlunuz kalmasın sakın her seyi alın. biz de para yok. butun her seyi ogluma yukleyip aldırdım esyaları bileziklerini falan işte . sonra da gittim dugunde o bilezikleri kendim almış gibi koltuklarim kabara kabara taktım. sanki başka ne yapacaktim. Kina da gelinin eline verilen ceyregi bile ogluma aldırdım. Ben mi alıcaktım bi de.
Şimdi de gelin bana mesafeli hic arayip sormuyor. oglum da evlendikten sonra uzadı o da arayip sormuyor hic. kopardi oğluşumu benden resmen dostlaarr
He bi de dugun sabahı arayıp 5 bin tl para istedik yolladılar ama 1 ay sonra geri istediler. Neymis borç istedik zannetmişler.
Anne ogul arasinda 5 bin TL’nin lafi mi olur. O kadar takidan bi 5 bin TL’cik bile vermediler bize düşünebiliyor musunuzz? Bu gelinler cok fena çoookkk…