Melisssa3 Kızlar birgün belirtim fazla birgün az oluyor normal mi hep tedirginlik var üstümde inşallah sağlıkla kavuşuruz
kader6034 Melisssa3 7+4 benimde öyle sadece mide yanma bulantısı oluyor sabahları bide yemekten sonra yanma oluyor bazen karnıma bir sancı giriyor geçiyor oda çok nadir
Busraaaakkk Melisssa3 evet çok normal bi gün iyi bi gün kötü oluyorsun bende de 9.haftada birden yoğun geldi belirtileri kusma mide bulantısı falan
Cnsmv Melisssa3 7+1 deyim dün ve bu hün hiç belirtim yok.sadece sabah şiddetli bir bel ağrısı ile uyandım oda geçti
Jdjsjsksk 7+0 olduk bugün benim de aynı bir gün sabahtan akşama kadar bulantıdan yerimden kalkamıyorum yemek yiyemiyorum bir gün iyiyim çok az bulantım oluyor aşırı değişik bir olay bu süreçte 2 kilo vermişim
BusraFf Melisssa3 evet canım bende oluyordu geçsin diye yalvardığım şikayetlerim geri gelsin istiyordum gerçekten de 1 gün iyiyse 2 gün kötü 2 gün iyiysen 1 gün kötü geçiyordu.
Mariannaa 7 haftalık olduk midem çok rahatsız hiçbir şey yemek istemiyorum ama çokta açım .ne yapacağım yaa?? Rabbim sağlıkla kavuştursun her birimizi