Eren1 Hatice4136 inşAllah kuzuk rabbımden umut keselmez bende daha evdekı testi yapmak için on gün bekleyecem sabredebılırsem doktora gitmeyi planlamıyorum kese göründü kalp atışı yok kese yok diyorlar korkuyorum en son kötü bır durum yaşadım yıprandım strese girmek istemıyorum
Hatice4136 Eren1 ilaydagkk1 daha kan vermedim çiçeğim pazartesi 11.gün olacak adet gecikmesi kan vereceğim
Eren1 Tuanakaran bebe time gebelik testi yazıyor kaset aldım erken gebelık gçen sfr yaptım kaç tane cıkmadı en son kızımda bu kaseten yapmıştım farklı bır marka idi çıkmıştı
Eren1 Hatice4136 ben test kaset yapacam üç gün var daha sabretmeye çalışıyorum ama kan vermesem daha iyi sabretsem ayım dolsun giderim diyorum kalp atışı en son alamadık dedı doktor aşırı stres etmişti benı bu durum bu sefer korkuyorum açıkcası
ilaydagkk1 Hatice4136 inşaallaahh pozitiftir ilk aydan mucizen senin olmuştur testle koyulaşma takip ediyor musun
Eren1 Hatice4136 Hatice4136 Lovebaby27 Tuanakaran nilsumm [silindi] kızlar bende şimdi yaptım sizce durum nedir ? Gecıkmemin ikinci günü bu arada
Eren1 Tuanakaran çok teşekkür ederim umarım sağlıcakla büyür karnımda kucağıma alırım en son kürtaj oldum kalbı durdu ıkınaylıkken onun korkusu oldu
[silindi] Eren1 hayırlı olsun canım allah daha hayırlısını güzelini versin bende ilk bebeğim 30 haftalıkken kaybettim. Ama kızım Allahın bir lütfu oldu bana. O yüzden Allah rahmetinden emin ol 🤗
1aleynax Adet belirtisiyle hamilelik aynı canım şüphen varsa eğer 10 gün dolunca test yap ayırt edilmiyormuş çünkü o ikisi ben binevi yaşadım adet olcam sandım hamile olduğumu öğrendim
Eren1 [silindi] âmin başın sağolsun cnm çok zor geçıyor o süreç insanda izi kalıyor rabbımden elbete ki umud kesilmez
Eren1 Lovebaby27 ederim canım rabbım inşAllah nasip eylesin sanada bende en son kalbındurdu düşük sonrası kürtaj oldum nasıl yıprandım suan doktora gitmek hemen istemıyorum
Lovebaby27 Eren1 Oyy inşallah Herşey senin için güzel olur kan ver 2 günde bir takip et istersen artışı ondan sonra git
Eren1 Lovebaby27 cokk teşekkür ederim inşAllah kuzum rabbım sanada isteyen herkesede nasip etsin inşAllah