Eren1 nilsumm inşAllah benımde su gibi akıntım oldu ama geçti hafif arada ıslaklık hissediyorum okadar
Hatice4136 Eren1 Elamomy [silindi] Hatice4136 Eren1 Kikiriki Tuanakaran Lovebaby27 Kikiriki Alpker devriminmujdesi nilsumm
devriminmujdesi Hatice4136 maşallah hayırlı olsun pozitif görünüyor🥰 sabah ilk idrarla daha da net çıkar belki Seninle su gibi akıntı sorunumuz aynıydı inşallah bende pozitifi görürüm🥲
Hatice4136 Tuanakaran Lovebaby27 inşallah vardır çok amin bide kızlar akıntı su gibi olması adet olacakmışım gibi ağrısı ağrı normal mi
Hatice4136 Dün ki testler Esma006 [silindi] Lovebaby27 devriminmujdesi Lovebaby27 Tuanakaran [silindi]
Eren1 Tuanakaran bebe time gebelik testi yazıyor kaset aldım erken gebelık gçen sfr yaptım kaç tane cıkmadı en son kızımda bu kaseten yapmıştım farklı bır marka idi çıkmıştı
Hatice4136 Elamomy Doktor tekrardan kan aldı bekliyorum şuan dua edin kızçeler [silindi] Eren1 Kikiriki Tuanakaran Lovebaby27 Alpker devriminmujdesi nilsumm Eren1 Tuanakaran [silindi] Eren1
Lovebaby27 Hatice4136 benimde ağrım var adet olucakmışım gibi belim karnım ama su gibi akıntım yok içini sen rahat tut canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻☺️