P16 6+2 de kontrole gideceğim yarın, bir önceki gittiğimde 5+3 tü bebeği de yolc saci da göremedik. Sizce yarın bebeğimi görebilir miyim kalp atışlarını duyabilir miyim siz kaçıncı haftada ilk olarak bebeğinizin kalp atışlarını duymuştunuz?
Bebegimgeliyor10 P16 inşallah duyarsın canım banada haber ver😍bende 5+3 de gitmiştim 21 ağustosta keseyi ve yolku görmüştük bebek ve kalp atımı için pazartesi çağırdı günümü bekliyorum ☺️
elifbayin P16 bende 6+3 te gittim sadece kese var dedi gelecek hafta gidicem 8+4 olacak o zaman kalp atışı duyulur Allah’ın izniyle
yourpariah P16 ben de daha dün gittim 6+3’ tüm duyamam sandım ama çok az da olsa duydum doktor da görüyorum atıyor kalbi ama daha cok yeni az duyulur dedi, bence duyarsın🥹❤️
atesvesu nurkubralkan bu haftada sadece kese görünüyor aynıyız seninle bugün kontrolüm vardı keseyi bile zor gorduk
P16 nurkubralkan canım ben 5+3 te göremedim ve duyamadım da 6+2 de gördüm ve duydum çok şükür bence normal
jalepone P16 bu gün duydum 6+2 deyim darısı başına inşallah ☺️Bu arada 5. Hafta içinde bende duymamıştım
mltmdemir 5+6 dayız keseyi gördük ama henüz kalp atışını duymadık ben de ne zaman duyacağız çok merak ediyorum 🩵