Tutaste_ sizin evladınız o doktorların elinde kalmadığı için bu kadar rahat konuşmanız normal tabi. Başına gelmeyen klavyede kök söktürür tabi. Benim oğlum o malum yeni doğan çetesi Fırat Sarı yüzünden belkide gereğinden fazla tedavi gördü ve gereğinden uzun yoğun bakımda kaldı! Diğer hastanelerde hergun görüş olmasına rağmen ben oğlumu haftada sadece 2 kez görüyordum. Simdi kimse bana doktorların masum yada sussuz olduğunu soyleyemez. Bu çete sadece ozellerde de yok devletin içinde de var ve çoğunu bence hala hicbirmiz bilmiyoruz. Ve bunu bircok sektördeki doktor hemşire asistan görevli personel hepsi biliyordu ve hepsi sustu zamaninda. Kimsede bu çocuk iyi bu niye burda demedi! Bu yüzden bende doktorlara gram güvenmiyorum. Ben o yoğun bakımda Fırat Sarı yüzünden oğlumu kaybedebilirdimde yada ciddi sıkıntılar cekebilirdim. Çocukların sünnet derisinden bile yüzüne estetik yaptıran ünlüler var ve bunu zamanında açık açık bunun yasal olduğunu muhabirlere konusurken söylemişti. Ki şimdi o yayından kaldırıldı o ayrı mesele. Plesantayi napacaksiniz felan fulan diyenlere gülüyorum ya fikrinizin olmadığı yerde saygınız olsun barı. Plesantada vücudumuzun ürettiği bir organ. Nasıl ki kolumuz bacagimiz koptugunda onu alıp çöpe atmiyoruz yada doktorlar onu elimize tutusturuyorsa plesantada benim icin aynı öneme sahip.