hatice3521 18 haftalıkken cinsiyeti öğrendik bu haftalarda değişme oluyormu doktorda %80 erkek dedi -%20 yanılma payı bıraktı aklım karıştı açıkcası devlet hastanesine gidiyorum kızımda direk net bir şekilde kız demişti doktor
dedimolabilirrr hatice3521 erkek dediyse çok olmuyor bence kız diyip detaylı da erkek olanı çok duyuyorum ama erkek olunca kız diyeni hiç duymadım 🙈
mavi123_ hatice3521 iyi bir doktor ve iyi bir cihazla olmaz ama eğer doktorunuz yüzde seksen dediyse demek kendine güvenememiş ozaman sizde güvenmeyin detaylıyı bekleyin
hatice3521 ikinci-bahar25 hani şimdi zaten bir kızım var erkek olmasını istiyorum ama şimdi kendimizi kaptırır sonrasında farklı birşeyle karşılaşırmıyız diye aklıma takılıyor
hatice3521 mavi123_ önümüzdeki hafta randevum tekrardan sorucam yine böyle ihtimal verirse başka bir doktora gitmeye niyetim var
Zeynepefem hatice3521 baska bir doktora daha gidin isterseniz. Ama erkekte yanılma oranı çok düşük oluyor. Bende 13 de bile anlamıştı erkek oldugunu
dedimolabilirrr hatice3521 benimde oğlum 11 haftalıkken doktorum erkek dedi bildi ama kızım 22 detaylıya kadar %100 kız diyen olmadı hep kıza benziyor %80 kız denildi bende bir tane oğlum var kızı da tabiki tatmayı çok istediğimiz için inandıramadım kendimi detaylı ultrasondan sonra emin olduk bin Şükr🥰 yani sizin içinde inanamamak normal detaylıda kesin cinsiyet belli olur
duyyguluu Benim 19 haftaya kadar erkekti 19.haftada başka bi doktor ne erkeği kız bu dedi ondan sonra da bidaha asla göstermedi şuan 28 haftalığım cinsiyeti bilmiyorum valla doğumda öğrenicez inşallah
hatice3521 dedimolabilirrr işte benimde kızım direk kız denildi hani bir yanılma payı falan yok bizde tabiki bir kızımız var oğlumuz olmasını istiyoruz inşallah bir değişiklik olmaz
duyyguluu hatice3521 gerçekten öyle kıyafet alsam ne alacağımı bilmiyorum isimli hastane çıkışı yaptırsam onu da yaptıramıyorum kaldım öyle ortada
duyyguluu hatice3521 Ay gittim 4 tane doktora gittim 2si erkek kesin dedi 2si kıza benziyo dedi detaylı ultrasonu da 19.haftada yaptırdım ben niye o kadar erken yaptırdım bende bilmiyorum orda da kıza benziyo dediler ondan sonra da göstermedi bidaha bi kızım var sağlıklı olsun yeter gerisi önemli değil ama bi tam net öğreneydim keşke 😂😂😂