nerm629_ Benim gibi dayanamayıp iliskiden buyana 9 gün oldu ama ben çok sabırsızım adetime daha çoooook var en erken ne zaman öğrendiniz
nerm629_ Senaturkdag bu ay 15 adet oldum 20 ve 22agustos adetim biter bitmez iliski oldu korunmasız bidaki adet dönemim 15 Eylül çok erken belli olurmu
nerm629_ ikinci-bahar25 15 Eylül bidaki adet günüm bu kadar erken belli olurmu adetten hemen sonra oldu
ylnydgd nerm629_ adetten hemen sonra yumurta oluşmadığı için gebelik olmaz. Aşağı yukarı su an yumurtluyor olmalısın bugünlerde ilişki olmalı. Hatta adet bitininden sonra 1 gün ilişki 1 gün boş şeklinde olmalı
Lavinyam06 nerm629_ siz yumurtlamanızı takip edin büyük ihtimalle yeni yumurtluyor olabilirsiniz daha adetinize çok var gebelik olma ihtimali çok düşük
nerm629_ ikinci-bahar25 yani pazar günü test yapimmi canım elimde awox marka var ondan sonra kan vermeye giderim artık
nerm629_ @Nevagibi adetim biter bitmez yumurtlama oldu ovulasyon testi yapmıştım elimde bi tane vardı
Nevagibi nerm629_ benimde 22 ağustos yumurtlama 23ü çatlama oldu daha 6. Gündeyiz test yapsan da çıkmaz en en erken 10. Günde yap 1 eylül gibi
Lavinyam06 nerm629_ ama bu pozitif değil ki hala yumurtlaman olmamış olabilir canım 27-14 13. Günde muhtemel yumurtlaman yani adetin 13. Günü