Yusra01 Kızlar 21+5 günlük hamileyim şu iki gündür midem ne yersem yiyim cayır cayır yanıyo resmen su dahi içsem 😐 ne zaman geçer sizce 😣
irem50287 Yusra01 32 haftalıgım neler cekiyorum o yanmadann banada süt iyi geliyor ılık iciyorum hemen kesiyor
Chanelmom Yusra01 bende aynı durumdayım🥺 afedersin geğirsem alev alev 🔥 patates haşlayıp yemeğe çalışıyorum su içiyorum özellikle gündüz fena. Çalışıyorum, hep uzanan biri de değilim ki. Yedikten sonra uzanmayın, yatmayın diyorlar bende o da yok☹️
Yusra01 Kdrszn 35 haftalık ve hala yanıyor 🤭 ay Allahım napacam ben ya ozamana kadar yanarsa tam bulantılar kesildi diyordum bide bu çıktı başıma 🤦🏻♀️
Yusra01 zahkrii Perşembe günü doktor randevum var doktoruma da söylicem o önerirse içerim canım 💁🏻♀️
irem50287 Yusra01 bnmkini hemen keser gün boyu yanmaz bir daha bide vanilya denesene 1 kasık vanilya iç üstüne hemen su iç oda iyi geliyormus
zahkrii Yusra01 spr muhakkak tabi. Bana da doktorum önerdi. Kana karışmıyor günde 4 kereye kadar içebilirsin dedi. Hamileliğim 5. haftasından beri midem yanıyor. Şuan 17. haftadayım.
meeese 32 haftalık hamileyim.29dan beri aynı dertten muzdaribim.doktorum bana şurup verdi yeşil bir şurup.tabiiki doktorunuza danışmadan içmeyiniz.bana 30.haftamda verdi şurubu.