mom3460 Elamomy Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Chatgpt baya iyi gidiyor sanki çoğu postta chatgptnin bildiğini okuyorum şaşırdım.
Zhde Elamomy yaaa saglikla gelsin canım benim bizde yeni öğrendik küçük bı kutlamayla galiba sende benmkine erkek demiştin 💙oğlum oluyo
Kleopatraa Zhde Yaaa hatırlıyor musun bilmiyorum ama rüyanda yeşil biber görmüştün sana erkek demiştim demek erkekmiş bebeğin🤭
Elamomy Zhde evet dogru tahmin olmus askim saglikla gelsin tesekkur ederim bende hissin cikti benimde hissim cikti
nurandogannn Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️ Bende 13+5 teyim doktorum erkek dedi ama ben kız hissediyorum nedense resim atsam bakabilir misiniz ?
ppmerlina Hey Allahım başladılar yine insanın en mutlu anında “tahmininiz var mı” diyenler. Kardeşim gidin post açın yeter valla ya Tatlım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin ❤️
Elamomy ppmerlina off gercekten haklisin ya ilk cinsiyet sordugum postada bunu yaptilar ben zaten herkese tahmin yapiyorum buna bari yazmayinda
Yagmurr1 Elamomy @Ozgeliz @staRmama @Bulutlarda @Hanife_Eymen  Tahmin edebilir misiniiizzz bizi dee 🥹