Bebissever hamilelikten önce rengi böyle degildi. Resmen rengi epey koyulasmıs ve cirkin bir göruntu. Dr dan bile cekindim. Sizde de bu var mı yoksa bana özel bişey mi ve geçici mi bu durum yoksa aynı böyle kalıyor mu :(
ikinci-bahar25 Bebissever benim lazer epilasyondan sonra koyulaştı ama gebelik de ister istemez etkiliyor ve bence öyle kalıyor. Beyazlatma işlemi var doğumdan sonra yapılabilir. Acaba ücreti nedir çevremde yapanı duymadım hiç🙈
YyyyYasemin Bebissever kremler oluyor onları araştırabilirsiniz bende nasip olursa doğum sonra kremlere bakcam
Bebissever ikinci-bahar25 ama üst bölgesinin bile rengi degişmiş normal üst bembeyaz tenimle aynı renk idi çok kafama taktım
busra1708_ Ben de aynı durumdayım bir de 36+3 ün artık her an gelebilir duygusuyla ve haftalık kontrolde ne olur ne olmaz vajinal muayene olur diye hep jilet kullanıyorum haftada 2 kere falan o da üstüne ekstra kararttı 🥺
Bebissever busra1708_ ben hiç jilet ile almadım ona ragmen gögüs ucumla aynı koyuluga ulasmus normalde gögüs ucumun rengi de cok acıktı. Ben böyle doktordan utanırım acaba herkesde böyle midir :(
SenaanurrNira Bebissever Hormonal bir durum çok takmayın kafanıza baskı ve kan akışı değişimi ile damarsal yapı bile değişebiliyor doğumdan bir müddet sonra düzeliyor kararma da kalıcı değil
busra1708_ Bebissever benim de göğüslerim de karardı ama şöyle bir şey okumuştum ve beni biraz avutmuştu; bebekler doğduktan sonra uzun bir süre siyah beyaz renkleri gördükleri için meme ucu da iyice koyulaşır ve bebişin daha iyi görmesini sağlar 🥲
Gizem1504 Bebissever aynı durum bendede var 36dayım çatı muayenesi oldum ama görüntü olarak kötü buda elimizde olan durum değil😐
Bebissever Gizem1504 kaçıncı haftada çatı muaynesi oldunuz ben de bu hafta olcam 35+3 ken ve bu yuzden kötü hissettim
Gizem1504 Bebissever tam 36da sancım çıktı nstde bebek kanalda o yüzden oldum bende çekindim ama yapacak bişey yok