aynrkrbs33 Bu haftalarda kontrole ne kadar sürede bir gidiyorsunuz? Haftada bir ultrason bakılmasının acaba radyasyon açısından bir sakıncası olur mu bebeğe. Aslında devlet ve özelde iki doktor takipliyim bi biri çağırıyor bi biri ama gönlüm el vermiyor haftada veya 10 günde iki kere bakılmasına
mucizebebegimmm aynrkrbs33 canım tehlikeli olsa doktorlar neden bu kadar sık çağırsın? Lütfen doktorlarınıza bu konuda güvenin.
ynzl aynrkrbs33 35’ten sonra her hafta çağırmaya başladı benim doktorum da. Bir zararı olduğunu sanmıyorum çünkü çok sık çağırmayı seven biri değil normalde doktorum. Kalp atışını bile birkaç saniyeden fazla dinletmez çok dikkat eder. Çağırıyorsa vardır bir bildiği diye düşünüyorum ben de 🌸
minnakhanimmm aynrkrbs33 35 haftadan sonra her hafta gittim şuan 38 haftalığım her hafta gitmeye devam edicem gelene kadar
aynrkrbs33 Baklavaseverim mucizebebegimmm pozitifanne06 minnakhanimmm ynzl Nihan87 Nursemom90 kaya_kaya Bebissever Teşekkür ederim 💕💕
Nihan87 Ultrason ultra-sound kelimelerinden oluşmuştur, ses dalgası vardır radyasyon yok ve hiçbir zararı bulunmaz, içiniz rahat etsin
pozitifanne06 aynrkrbs33 ben 38e kadar 2 haftada bir gitmsitim doktoruna devlete de gidiyorum dersen zaten daha az sıklıkla çağırır
Baklavaseverim aynrkrbs33 ben hamileliğimin başından itibaren hafta da bir gittim hem vajinal hem karından bakılıyordu 28 haftadan sonra alttan muayeneler de eklendi üstüne bir sorun yaşamadım