Balbebek012 Bir stalkçı doğuyor bana yardım edin şimdi hen yeni bir instagram hesabı açtım tel no mesaj geldi onayladım şimdi burda numaramı gizlemek gerekiyor mu
Balbebek012 Balbebek012 kimse numaramı görsün istemiyorum ama ben gizliden takip edeceğim bana incelik öğretim pilissss
iremunkur Balbebek012 gizlesen de öneriliyor hesabın bende bu yüzden numaramı sildim yeni gmail hesabı kurdum onu koydum
Balbebek012 cilvelilahmacun peki ne yapmam lazım şimdi beni asla fark etsin istemiyorum gizlemem gereken bir şey var mı ismim farklı şehir farklı yazdım mesela
cilvelilahmacun Balbebek012 Kullanıcı adın dışında hiçbirseyini göremez kimse hesabi gizlemen yeterli
Bebissever Telefonundaki kişilere bildirim bile gitmiştir smdi . Telefonundaki kayıtlı şu kişi şu kullanıcı adıyla hesap actı diye basıma gelmişti .
[silindi] Balbebek012 ay n’oluyo n’oluyo 😂😂 numaranı falan göremez kimse yavrum, hesabı gizli yap stalklamanın keyfini çıkar 👌🏼
Bebissever Balbebek012 yeeess bitane hesap actım kendime fake baktım hemen esime bildirim düşmüş rehberinizdeki kayıtlı şu kişi hesap actı diye Öneri olarak düşüyor yani