Gulcan_89 Anneler böyle bişey duydunuz mu? Çarşamba gününe sezeryan istedim arkadaş o günler sıkıntılı başka güne aldır dedi. Yaralar geç iyileşiyormuş, kan durmazmış, ameliyat geç iyileşirmiş filan…Kararsız kaldım bilgisi olan var mı?
staRmama Gulcan_89 ne alaka ya batıl boşuna geriyorlar insanları valla inanma canım ayrıca cuma mübarek gün
Mrvsmt2502 Gulcan_89 bunun ay takvimi ile bir bağlantısı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca hz eyyübün çarşamba günü kan aldırıp cüzzama yakalandığı ile ilgili hadis vardı kan vermek vs bu yüzden önerilmiyor ama ben çok inanmıyorum açıkcası
Asortikhanim Gulcan_89 Şöyle kii islamiyete göre o günlerde kan aldırmak yani (hacamat) sakıncalı oluyor yapan şifayı bulamaz diyor Rasulullah aleyhisselam Ama doktora o gün gittiniz kan istedi ameliyat o gün yapacak bir şey yok bile isteye tercih edilmemesi tavsiye ediliyor ☺️
Gulcan_89 Asortikhanim doktorum Salı alırız dedi ben çarşamba olsun dedim. Benim isteğim olmuş gibi oldu. Salı gününe tamam mı desem
Mrvsmt2502 Asortikhanim hadissin sahih olup olmadığını hatırlayamadım yani cümleyi toparlayamadım sanırım orada 🌸
zeyka Benim 2. Sezaryenim cuma günü olmuştu çok sıkıntı yaşadım ameliyat sonrasinda ilgisi var midir bilmiyorum hemsireler kanı kontrole geldiklerinde doktorumu çağırdılar doktorum acil müdahale etti kanama alanı olmuş zor durdurdular kan takviyesi yapıldı 2 ünite yaklasiik 1 sene kan ilacı kullandım ciddi kan kaybım olmuş.
Asortikhanim Gulcan_89 öyle yapma şansınız varsa rasulullahın dediği üzere olur hayr olur sizin için bence 🥰
Gulcan_89 busebasaran06 ay hamileliğin son günleri psikolojisindeyim🤣 dediğim arkadaş hacamat yapıyor. Ama o günlerde yapmıyor.
busebasaran06 Gulcan_89 evet genelde o günlerde hacamat yapılmaz ama hadi acil durum olsa napacaksın 😅 ertesi günü mü bekleyeceksin tabii ki hayır canım😅