duyguibo344_ Kızlar doktor bebek var ama küçük olduğu ıcın duyulmuyor şuan dedı sızcede varmı anlayan varmı ☺
cilvelilahmacun duyguibo344_. Kız doktorun görmediğini biz nasıl görelim :) Kaç haftalık şuan? 8. Haftaya kadar gorunmeyebilir endişe etme canım hayırlısıyla gelsin inşallah
caqlaa duyguibo344_ benimde öyle bende 6 haftalıkım bebek var gibi ama kalp atışını daha göremeyiz dedi doktorum biraz daha beklersek duyarız bence
efnanhiraa duyguibo344_ canım dr bebek var demiş kalp atisini dinletmek için erken demiş benim Dr da dinletmedi erken dedi bebeğe zarar verebilirmis dopler içini ferah tut stres yapma
duyguibo344_ cilvelilahmacun doktor gormedı demedım kı var ama küçük oldugunıcın kalp atışı yok dedı sadece ☺
cilvelilahmacun duyguibo344_ Ha pardon :) kalp atışını en erken 6 7 haftalarda duyarsın şuan kaç haftalık
cilvelilahmacun duyguibo344_ Geç döllenme ise 2 haftaya kadar ancak duyabilirsin canim ben garanti olsun diye 7 de değil 8. Haftada gitmistim
LeydiDaisy duyguibo344_ benmde geç döllenme oldu artk doktorun dediğine göre gidiceksin canm yani 8 değilsin şuan 6 haftalıksın 10 güne duyulur kalp atımı 🥰 hayırlısıyla inşallah
duyguibo344_ cilvelilahmacun sizde öyle olmuş muydu pekı yoksa bebekle kalp atısınu aynı gün mü duydunuz
nesey34 cilvelilahmacun sizin dediğinizi doktor bugün bana dedi altan muanede gördü oda aşırı minik bi kese var ama bebek yok dedi gec döllenme olabilir ama kaç aylardır bugunu bekliyorum hamile kalmayı saglıkla tabiki gelsin bebişlerimiz ama doktor böyle diyince cook üzüldüm ve çok korkuyorum kürtajlık durum olursa diye🥹🥹🥹🥹🥹
cilvelilahmacun duyguibo344_ Benimde geç döllenme dendi en başta 5. Haftada kese yoktu alttan bakınca gördü var dedi kalp atışı için haftaya gel demişti ama ben gitmedim geç döllenme olduğunu bildiğim için 8. Haftaya kadar bekledim 8. Haftada duydum
duyguibo344_ nesey34 korkmaz cnm içine korku sokma bende senin gibi çok stres yapıyorum öyle düşünme sakın geç döllenme de bıra yavaş ılerlıyormus zaten öyle dusun
cilvelilahmacun nesey34 Gec döllenmede olur böyle şeyler içine kötü alma bana düşük ihtimalin var dendi ama çok şükür gayette sağlıklıydi takmayın kafanıza her soyleneni dua edin yeter Rabbım ne yazmışsa o