Emanetimi_bekliyorum Selamla kızlar gebelikte okudugunuz günlük esmalar var mı bende okumaya çalışıyorum tesbih çekiyorum kendi çektiklerinizi yazabilir misiniz
Aysima51 Emanetimi_bekliyorum sizde paylaşırsanız sevinirim ben maalesef bu konuşa pek birsey yapamıyorum hem yazdıklarınızı yapanlar olur hangilerini çekiyorsunuz
3_bebelianne Emanetimi_bekliyorum ben yasin okuyordum oğlumda sürekli şuan koşuşturmaca pek vaktim maalesef kalmıyor
heyecanlibekleyis_ Emanetimi_bekliyorum bende 100 er defa ya musavvir ,subhanallahi ve bihamdihi , la ilahe illallah sonra icimden bi niyet gecirip 100 defa besmele 70 defada (ya allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir)
Emanetimi_bekliyorum Aysima51 ya musavvir ya şafi ya rezzak ya fettah ya kuddus la ilahe illallah ihlas surası en çok çekip aklıma gelenler
Bmelekkk 9 ay 99 Esma isimli kitap var oradan haftama uygun olanları çekiyorum,onun dışında günde 99 defa ayrı ayrı “ ya rahim,ya mübdi, ya musavvir, ya varis” çekiyorum
Emanetimi_bekliyorum Bmelekkk bende de var o kitap ama aklıma gelmiyor ara ara bazen bakıyorum çekmeye çalışıyorum
heyecanlibekleyis_ heyecanlibekleyis_ birde bebegim hareket ettikcede ya safi genel olarak bu soylediklerimi hergun cekiyorum ama arada allahu ekber ya rahman gibi aklima gelen zikirleri cekiyorum manevi olarak cok iyi geliyor