mmonarosad Merhabalar şu an memnun kalabileceğim huzur ve psikolojim için hastane arayışındayım memnun kaldığınız bir hastane veya devlet hastanesi var mı ailem memlekette olduğu için eşim refakatçi kalcak buna izin vercek devlet hastaneside olur fiyatlarıyla bilgi verebilir misiniz şimdiden teşekkür ederim 💖
dndukaya mmonarosad Sultangazi medigold eski sultan hastanesi Remzi bey var bı gidin isterseniz fiyat alın iyi bı doktor bahat hastanesini kesinlikle önermiyorum
dndukaya mmonarosad eğer bütçen elverişliyse şişli Memorial ve şişli Türkiye hastanesi ilk siralarda olsun hem konfor hem ilgi hem doktorlar acisindan mükemmel hastaneler tabi ama biraz fazla maliyetli doğum ücretleri fazla yukse eğer maddi yönden bı düşüncen yoksa kesinlikle bu iki hastanede yap doğumunu derim
DogaLina_ mmonarosad medipol megada ilk kizimi dogurdum simdide orda dogum yapicam. Ilm dogumumda esimde kalmisti yanimda.
imcakir Devlet eş kalımına izin vermez, eğer öyle bir durum varsa özele gitmeniz gerekir. Civarda çok fazla yoktur sanırım özel hastane, isimleriyle burdan aramadan araştırabilirsiniz
mmonarosad imcakir aşırı kötü bir kural yanımda kalacak kimse yok kendi kendimi mi destekleyeceğim yardımcı olacağım
nazzmomyy mmonarosad medicalpark gop hastanesi aytaj hanıma gidiyorum öneririm herkes çok ilgili özellikle doktorum
Slnspt nazzmomyy bende geçen yıl kendisinde doğum yaptım gebelik öncesi gebelik dönemi ve doğum birlikteydik çok bilgili çok ilgili bir doktor gerçekten ben çok memnun kalmıştım ☺️ sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ☺️
tkrk mmonarosad Erdem hastanesi çakmak ümraniye çok pahallı da değil ucuzda değil normal. Devlette eşiniz yanınızda kalamaz. İzin vermiyor bir de devlette hep aynı dr bulmak zor