ilaydaad23 Iyi aksamlar hanimlar 34 haftalik gebeyim 38de sezeryan la dogum yapicam doktoruma sormakta hic aklima gelmedi bilenlere dogum yapanlara sormak istedim kac gun kaliniyor devlet hastanesinde sezeryan olunca ? Simdiden tesekkur ederim ❤😊🤗
Asiyyeee ilaydaad23 ilk kizimda devlette oldum sezeryanimi 2 gece kaliniyordu fakat ben 12 saat sonra imza atip çıkmıştım.
Seymakayaoglu 1 gece kaldim ben kizimda 3.5 yasinda simdi haziranda dogumum var bildigim kadariyla tek gece kaliniyor bencede tek gece iyi insan evde kendini daha iyi hissediyor
ilaydaad23 Seymakayaoglu aynen bencede 👍 birde benim ikinci gebeligim 3 yasinda da oglum var 2 gece benden ayri kalmasi da biraz zor olur🙄
GozdeCemre ilaydaad23 2 gece kaldım Canım tabi bu biraz da gaz çıkarmakla Da alakalı benim yattığım Odada 3 4 kişi vardı Gazi Çıkarmadıkları için 3 gün yatanı duydum tekrar bakacaklarmıştı
GozdeCemre ilaydaad23 aynen 😀maalesef çocuğun yokken zor değil de çocuğum varken zor kara kara düşünüyorum 2 gece ne yapar diye gerçi Şimdi özele gidiyorum orası kaç gün durduruyor bilmiyorum