Melike-Sezer Kızlar idrar testlerinde negatif olup kan testinde gebe olduğunu öğrenenler var mı regl geciktikten sonra bu arada
Zelis_ozdrgn Melike-Sezer evet olabiliyor tabiki en güvenli olan kan vermek kanda hemen çıkabiliyor ama idrar da biraz geç sonuç veriyor mutlaka kan verin şüpheniz varsa
kyaas Melike-Sezer evet benim ablamın iki hamileliğinde de idrarda negatif kanda pozitif çıkınca öğrendi
edannnnur Melike-Sezer evet ben öyle öğrendim erken farkedince öyle oluyor 5 gün sonra idrarda pozitif çizgi gördüm
Tuanakaran ikinci-bahar25 allahım allahım bu şoku bize yaşat aminnn 😂 gecikmemin birinci günü kan negatif 😩gecikmeden 2 hafta sonra öğrendiniz demi
Melike-Sezer edannnnur anladım teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için reglim 1 gün gecikti testte net çıkmıyor
edannnnur Melike-Sezer bende gecikşnce test yaptım çıkmadı baktım olmuyorum 3. Gün kan verdim 75 çıktı 5. Gün idrarda silik çıktı en net kan oluyor
ikinci-bahar25 Tuanakaran ben 2 buçuk ay adet görmedim canım pcos var bende her adet günüm farklı ne zaman olacağımı bilmiyorum ve bu sefer adet görmeden hamile kalmışım😂😂😂 benimki beyin yakan cinsten🤣
Tuanakaran Melike-Sezer hep bi yerden bişey arıyorum kendime pay ya olursa diye demi ahahahha sinirim bozuldu hala gelen giden de yok 😂😂😂
Tuanakaran Melike-Sezer varsa dövcem onu 😂😂 yada yoksa da aksın akıyorsa bu kan da yeter ya en azından kafamızdan soru gidecek 😂😂
Tuanakaran Melike-Sezer böyle gecikmeyle cidden kanda negatif görüp sonra pozitife dönen varmıdır ki 😂😂😂