Esmademir34 kubrasiye ya nst ye bağlamamadina şaşiriyor herkes 37′den sonrami bâğliycak doktor anlamadim.
kubrasiye Esmademir34 bağlar zamanı vardır elbet bir sonra ki gittiğinde sor hatta suyu yerinde mi konumu nasıl rahim ağzına filan baktır Benimki bana aşağıya doğru rahim ağzına baskı yapıyor ama açılmamış iri olmasına rağmende suyu iyi demişti
kubrasiye Esmademir34 bende bir de bu halle hala daha çalışıyorum şu doğum sürelerinin bir türlü uzatmadılar lanetler
kubrasiye Esmademir34 evet özel sektör maalesef ki izin konusunda sıkıntı yok ancak muhasebeciyim oturarak çalışıyorum birleştirme için dayanıyorum
Elismom Esmademir34 32+1 haftamda 2.275 kiloydu 11 gün sonra bidahaki randevum bakalım ne kadar oldu🥹🧿💙
Annekuzusu123 Busra_acr03 tövbe bismillah bacım ne yedin ne içtin bizimkinin kilosu bi hafta geride diyor 2.120 ydi geçen hafta pazartesi yani 33+3 de
Elismom Esmademir34 beni 2 haftada bir çağırıyo aslında bu hafta gitmem gerekiyor ama randevu bulamadım en erken 10 eylüle vardı mecburen aldım 4 yaşında bi kızım var ve aşırı sabırsız,sıkılgan randevusuz gitmemeye yemin etim tüm gün perişan oluyoruz die
Annekuzusu123 Esmademir34 kaçıncı haftada gittin üç hafta sonra dedi benimki de 36+3 de gel dedi 33+3 de gitmiştim bi sorun yok dedi bana da uzun geldi
1tosbikannesi Esmademir34 evet az ya da fazla ölçülebiliyor ama benim çok şükür haftasıyla uyumlu gidiyor sizinki kaç kilo