Asteriaa Melike_mlke 22 deyim 20 de bariz hisstmeye başladım günün belirsiz saatlerinde kalp atışı gibi pit pıt tekmelerini hissediyorum segirmeye benziyor ama asla ayni zaman dilimlerinde değil kafasına göre takılıyor içerde 🤣 kız bebek
prenses34_ Melike_mlke 17+3 deyim bi ara pıt pıt oldu başkada olmadı yada hareket ediyor ben anlamıyorum 🤷🏻♀️ 3. Gebeliğim bu arada ve ikinci oğlumda bu kadar geç kalmamıştı hareketleri bekliyorum bakalım 😊
PBC Melike_mlke canım ben 21+3 te hissettim detaylıda plesanta ön duvardaymış benim hissedemeyen normal dedi doktor
Melike_mlke bayatlamayankurabiye aşağılarda kasıklarında karnın altında vuruyor mu ama artık bebem her yerde geziyor gerçi de
gamze6606 Melike_mlke ilk kızıma hamileligimde 16. Haftadan sonra yavaş yavaş hissetmeye başlamıştım. Şimdi oğluma hamileyim 12. Haftadan sonra hissetmeye başladım. 19. Haftadayız, dönme -tekme her şey var. İlk gebelikte biraz geç hissediliyor..
kartanesi___ Melike_mlke 18+1’im son günlerde kıpırtı hissediyorum böyle kalp atışı gibi göz seğirmesi gibi
Elisaayy1- İlk kızımı 18 de net şekilde İkinciyi 16 da Üçüncüyü de 16 da net hissettim Önceki haftalarda seğirme gibi olurdu Hepsi kız 😊