Ayfersalih28 Ervahayal benimkisi tahmin sadece 😍inşallah Rabbım gönlündekini nasip eder inşallah, umduğunu kucağına versin🤲🏻🤲🏻🩵
Ervahayal Ayfersalih28 amin inşlah canım genelde erkek diyen çok doktorum izinli bu hafta gidemedim haftaya kaldı
nazar_73 Ayfersalih28 hadi inşallah teşekkür ederim bu salı gidicm 12+1 olck o zaman gene atarım canım az önce ki attığım 8 haftalık
Happybebiss cmrc evet tospik bir erkek bebek olacak hayırlısıyla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öğrenince haber edersin
ssuozkan Teyselerii hadi bizi de tahmin edin 🥹 ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyım 🫶🏼 
Mamiko_2020 Ozgeliz evet çiçeğim 🥰Kardelen0406 ben,adımı değiştirdim 😍çatlama günü oldu sadece ama Rabbim bilir tabi.2 hafta sonra gidicem bakalım ne alemdeyiz 🤭🥰
Ozgeliz Mamiko_2020 aa selam kuzum hadi inşallah erkektir ya çatlama da olduğuna eminsin değilmi Ovulasyon testin bi gün önce çift çizgiyken ertesi gün çatlıyor ve tek çizgi ya da silikleşiyor
esinyildiz24  cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 🩷💙 @Mucizeebeybi @Kayakizi
Mamiko_2020 Ozgeliz yok çiçeğim aynı gün koyu olup 2-3 saat sonra çatlıyor yani piki görüyorum aynı zamanda müthiş ağrım oluyor sonrasında test silikleşiyor zaten kasık ağrımda geçiyor öyle olunca 🥰