Kitabmikurdu  bakabilirmisiniz ☺️ya herkese atıyorum benim bulunduğum yerde hiçbir zaman cinsiyet söylemiyorlar doktorlar da merak ediyorum 😅
Happy1Anne  @minikbaby20 @YuvarlanamayanPaanda @Meral_63 @Ayfersalih28 tahmin eder misiniz
Ayfersalih28 Happy1Anne foto çok yakın net değil ama bakinca dikkatli sanki cikinti yok Narin bir bebis kıza benzettim
Mamiko_2020 Ayfersalih28 aayyy inşallaahh 🙏🏻😍bi kızım var oğlumda olsun isterim ya 🙏🏻🤭acaba neye göre tahminde bulunuyorsunuz 🥰
Mamiko_2020 Ayfersalih28 gerçekten mii aaayy inşallaahhh yaaaa 😍😍😍birde rica etsem o çıkıntıyı işaretleyip tekrar atar mısınız bana ya hiç anlamıyorumda 🥹🥹
Mamiko_2020 Ayfersalih28 merhabalar acaba sizin bebişin çıkıntının göründüğü ultrason görüntüsü var mı 🤗benimkiyle karşılaştırma yapıcamda 😊
Mom_1217 Kızlaaaaarrr bana da tahmin yapabilir misiniz 13haftalık 
Kitabmikurdu Ayfersalih28 ayy ya benimde bir kızım var gönlüm erkekten yana ilk siz erkek dediniz inşallah öyle olur sağlıklı bir şekilde ❤️
Mom_1217 Ayfersalih28 Yaaa ilk tahminim teşekkür ederim💕. Benim hissettiğim de erkek. Acaba çıkıntı mı gördünüz neye göre tahmin yapıyorsunuz
Ayfersalih28 Mamiko_2020 Benim bebiste böyle durusu falan doktor %70erkek dedi bendeki cikinti daha belli Isaretkedigim yere bakıyorum orta kısımda sanki uzunluk var bide kese fasulye şeklinde bebis erkek gibi 🩵