Vet-hek-meri Deletedmom344 kıza benzetti canım ama daha erken tabi netleşmesi için öğretmen misin canım belki bende atanırım insallah bu sene ya
Deletedmom344 Deletedmom525 Ailem Bursa da😂 Tunceli de görev yapıyoruz eşimin ailesi Elazığ da orada doktora gidiyordum😂Tunceli Elazığ 1 saat zaten😂
syntugce kızlar kan pıhtılaşması için testi nerede yaptırdınız? İstanbul için önereceğiniz devlet hastanesi var mı?
Vet-hek-meri syntugce canım bütün devlet hastaneleri yapıyor özele para verme boşuna yalnız 3 defa düşük yaptım kalbi durdu karnımda de yoksa yapmazlar
Deletedmom344 syntugce İstanbul da Haseki hastanesi yapıyormuş sanırım tıbbı genetik bölümünden randevu alman lazım
Nero1 Deletedmom344 Evet sizin daha farklı benim 2 genim heterezigot,inşallah Allah sağlıklı bebekler nasip eder isteyen herkese🙏🏻
Ecenazz Deletedmom344 canım merhaba. Bende pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum daz erzurum araştırmada yaptırıcam bende. Ama nerden nasıl ramdevu almam lazım yardımcı olur musunuz acaba?
Mesa33 Herkese merhaba Ben 3 gebelik kaybı yaşadım. Trombofili paneli yaptırdım MTHFR C677T homozigot çıktı ve PAI-1-675İNS 4G 4g idi. Üçüncüde Hibor3500 kan sulandırıcı iğne kullandım ama yine 10 haftalıkken kalbi durdu pıhtılaşma yüzünden. Şimdi 21 haftalık hamileyim. Oksapar 0,4 lük iğne ve coraspin kullanıyorum. Az önce detaylı ultrason için perinatolojiye gittim. Doktor folik asit kullanıyor musun dedi. İlk 3 ay kullandım dedim. Devam etmelisin dedi. MTHFR-C677T folik asit eksikliğinden olur dedi. Folbiol 5 mg yazdı. Fazla folik asit iyi değil diye duydum otizme sebep oluyormuş diye duydum dedim. İğne tek başına yetmez dedi. Bu konuda tecrübesi olan var mı kafam çok karıştı.
Mesa33 Bir soru daha soracağım. Tetanoz aşısı yaptırdınız mı kan sulandırıcı kullanıyorken yaptırmak zarar verir mi