muhber Kızlar 15 haftaliğim erkek bebek bekliyorum, en başinda beri belirtisiz bir hamilelik geçiriyorum(bulanti,kusma,aşerme,uyku vs sıfır belirti) aranizda böyle gebelik geçirip oğlu olan var mı, bu durum bazen kaygiya sürüklüyor beni :(
2023f muhber ilk oğlumda hiç bir belirtim yoktu bunda Allah ne verdiyse yaşıyorum. Hamileligin sorunsuz geçmesi kadar güzel bişey yok 🫣
Daisyy000 muhber Kaygılı olman gereken bir durum yok canım. Tam tersi ne kadar şükretsek az. Ben 2.ogluma hamileyim. 2sinde de hamile değil gibiydim
usenmedimyaptimbirvelet muhber erkek hamileliği kolay geçiyor bence😊 İlk hamileliğim kolaydı İkincisi zor buda kız.ağrım çok geceleri çok sık uyanıyorum bacaklarım erkenden uyuşuyor ama ikisinde de ne uyku hali ne de mide bulantısı yaşadım
mom3460 Cinsiyetini henüz bilmiyoruz ama sıfır belirti ile devam ediyorum. Hatta göğüs hassasiyeti gibi belirtilerim de birden kesildiği için çok endişe edip doktora gittim bir şey yokmuş. Duygusal bile değilim o kadar belirtisizim. Hamilelik moduna giremiyorum bu yüzden😁😁
zullallll Bende 7 haftalık bi kaç kere bulantım oldu ama sonra o da gitti hiçbir belirtim yok aşırı rahatım bakalım yarın doktora soracağım 😂
Cnsmv zullallll bende 7.haftadayı. Dün göğüs hassasiyetim biranda kesildi başkada belirtim yok zaten çok tedirginim kontrolum yarın
Mutlu_Bir_Anne3 muhber İlk evladım erkek, hiç bir belirti yoktu sadece çok halsizdim ve devamlı uykum vardı. Her gebelik farklıdır, ve her kadın farklı geçirir bu süreci. Endişelenmeyin. Gayet normal ve doğal 😊
lux38 muhber canm çoğu kişide erkek bebek hamileliği kız annelerine göre daha hafif geçiyor ama doğduktan sonra da erkek bebek serüveni açığı kapatıyor 😂
ckkbra lux38 lux38 2 kızım var ikisinde de 3 ay boyunca kustum ilkinde 4 kilo ikincide 3 kilo verdim 3. Ye hamileyim hanımefendinin bahsettiği gibi bi hamilelik geçiriyorum hiç belirtisi kusma falan yok hala öğrenemedim cinsiyetini ama acaba erkek mi die düşündüm
lux38 ckkbra aslında cinsiyeti aynı olsa da farklı belirtiler yansıtıyor olabilir diye bir düşünce var evet ben buna katılıyorum ancak bence yüzdelik olarak eğer 2 hamilelik daha farklı seyrediyorsa cinsiyet farklılığı olma oranı daha yüksek
Altin23 muhber ben 35teyim oğlum olacak. İlk 3 ay belirti olarak sabah bulantısı ve uyku hali çektim onun dışında hiç yoktu. Sonra 2. Trimester çok rahattı hiçbir belirti yoktu. Şimdi ise arada sancım oluyor doğuma hazırlık için yalancı. Bir de karnım büyüdüğü için rahat uyuyamıyorum. Öyle iştah açılması vs hiç yaşamadım. Diğer gebelere nispeten çok daha rahat geçti benimki