Mucizesin Mehtapsato 32 haftalık doğunca sıkıntılarla karşılaştınız mı küvez , gelişimi , sağlığı vs ??
Mehtapsato Mucizesin yok hic kuveze almadilar tek sikintisi gunu dolmadigi icin surekli uyuyodu ve emmiyodu bu yuzden sarilik oldu gelisimi falan iyidi yano sadece 1 hafta sariliktan yatmisti hastanede
Hayale Bhrtprk evet o şeyleri bende duydum ve gordum kimisi 7 kimisi 8aylığında doğum yaptı bendede kız bakalım ne zaman gelicek.gelki artık 9aylığız ama bakalım ben galiba rekor kırıcam kızı gec doğurma için😂
Dilekcelik Bhrtprk 2. Kzima hamileyim 23 haftalik ilk kizim 4 yasinda ve 39+5 de normel dogumla kucagima aldim canim
Mehtapsato Mucizesin gerek yokki doktor soyluyodu ztn hafta hesabi yapmasanda 8 ayina girmesine 2 gunu vardi hic unutmuyorum buyuk kizimada dogumda olur dedilerdi ve dogunca doktorlar bile sasirmisri cunku cok saglikli idi
Mehtapsato Mucizesin yani soyleki yiyecek ekmegi varsa ve gorecek gunu varsa doguyo buyuyo ve yuvadan ucup gidicek o yuzden de uzulmeye yada korkmaya gerek yok bence inanmak iman etmek gerek canim icini ferah tutki hersey guzel olucak
Caglaaa Bhrtprk 40+1 de doğurdum birde ben 7 buçuk aylık doğmuşum annem erkenden hazırlatmıştı çantamı sen erken doğdun erken gelecek diye hiç alakası olmadı 😊