Yayalin 28+2 günlük hamileyim hareketlerini pek hissedemiyorum.Bu zamana kadar da aşırı hareketli değildi küçük küçük hissettim hep ama şu günlerde pek hissedemiyorum
Annekuzusu_1 Yayalin çünkü uykuları daha düzenli oluyor yakaşık 20 saat kadar uyuyup 4 saat uyanık kalıyorlar. Geceleri siz dinlendiğiniz zaman daha aktif oluyor 🥹
Bnenebiy53 Yayalin çikolata falan yiyin cinsiyet nedir benim kız yerinde durmuyor kızlar hareketli oluyormuş birde sen dinlenip yattığın zaman oda dinleniyormuş ondan kaynaklıda olabiliyormuş diye biliyorum
Glsn1 Yayalin hastaneye gitmelisin bir kaç gün bende hissedemedim acile gittim su azalmış akış yavaşlamış hemen yatış verdiler 28 haftada doğurdum mecbur hareket önemli sakın uyuyordur felan deme 1 gün bile önemli
Yayalin Annekuzusu_1 hareket etmeyince tedirgin oluyorum bugün mesela hiç hareket etmedi daha zaten sürekli yatıyorum ama korkuyorum da inşallah iyidir
Yayalin Laydyg Çok şükür şuan iyiz bazen olabiliyormuş yediklerin den bile çok hamur işi pilav makarna patates yersen bebek uyuyormuş dedi doktor ama siz yine de doktorunuza da bı danışın her bebek aynı olmuyor
Glsn1 Laydyg kesinlikle doktora gitmelisin gidersen bişe kaybetmezsin ama gitmezsen iyi gibi ya felan dersen kaybedebilirsin
Laydyg Glsn1 hareket ediyo ama dün mesela baya hareketliydi uzandığımda cumartesi gitcem bakaym söylicem
Deletedmom_290 Yayalin 28+5 daha net hıssedıyorum dısardan bıle bellı oluyor durmuyor oncekıne göre daha hareketlı
8143 28+4 olduk genelde geceleri hareketli oluyor birde vajinaya baskı çok yapıyor sürekli tuvalete gidiyorum bazen hiç yapmıyor yani olabiliyor