senaaaaaaaaaa Kızlar kullanıp memnun kaldığınız sütyeni önerebilir misiniz? Göğüs uçlarını da belli etmeyecek bir model arıyorum
Miniboy senaaaaaaaaaa bn suwenden aldım çok güzel yumşacık ve kaplı aldım normal o bez olanlar göğüs ucu belli ediyor. Birde loya dan aldım. Oda güzel ama suwen kadar yumşak değil. Şuan 2 tane aldım. Gerekirse h&m de öneriyorlar onu deneyeceğim.
Miniboy senaaaaaaaaaa bn suwenden aldım çok güzel yumşacık ve kaplı aldım normal o bez olanlar göğüs ucu belli ediyor. Birde loya dan aldım. Oda güzel ama suwen kadar yumşak değil. Şuan 2 tane aldım. Gerekirse h&m de öneriyorlar onu deneyeceğim.
Miniboy senaaaaaaaaaa evet cotton emzirme sütyeni diye geçiyor. Trendyolda kendi suwen satıcı arada indirim yapıyor ben 450tl civarı aldım. Başka satıcılar 900-1000 tl gibi fiyata satıyor. Takip edip alabilirsin.
Miniboy Aysnurr trendyoldan almıştım ben suwen kendi satıcısıydı. Şuan tükenmiş kendi satıcıda. Linki koyayım ama takip edin suwen 450 civarına aldım ben başka satıcı pahalı satıyor. https://ty.gl/y2kus54l99cu5
Queen3524 senaaaaaaaaaa hayır etmiyor emzirme bitincede kullanacağım o yüzden 2 tane aldım sitesinde daha uygun mağazalarda bin civarı. Kışında emzirme atletini çok kullandım
taurusbaby senaaaaaaaaaa ben trednyoldac baya ucuza aldım kapsız ve balensiz memelerimi tutsun yeter düşüncesiyle çünkü kaplılar beni çok terletiyor ve memnunum baya 1000 tl veremem bi tanesine çünkü ben 8 tane falan aldım