armene Selamm 22 ağustosta hcg değerim 37.7 idi . Bugün yani 27 Ağustos hcg değerim 622 . Çok fazla artmamış mı şu an 300 gibi bir şey olması gerekiyordu diye biliyorum daha 5 gün geçti aradan . Acaba çoğul gebelik olabilir mi ?
imcakir armene beta ile çoğul gebelik anlaşılmaz. Olabilir de olmayabilir de normalde olduğu gibi .. beta artışı kişinin kendi hormonlarıyla bağlantılı kişiden kişiye göre değişen bir şey
Deletedmom_297 armene benimde 1 günde bile %90lık artış vardı tekil gebelik oldu evet olabilir ama bilimsel bir kanıtı yok
Rose_07 armene beta biraz sonraki zamanda fazla artınca çoğul oluyor bence. Benim 5. Haftada 53binlerde olmuştu ikiz gebelikte.
Rumsamut armene bence gayet normal artmış neye göre çok artmış dediğinizi anlamadım. İkiz olsaydı muhtemelen 10binlere çıkardı. Ultrasonla daha net belli olur tabiki kesin bişey denmez beta değerine göre
3boysmom emos1301 yok canım betanın ikizle alakası yok ben 30 küsürle öğrendim ve cok yavas artışım vardı ama ikizlermiş. doktorumda beta ile alakası olmadığını söylemişti🙏 ama hayırlı olsun inşallah değerin gayet güzel💓
Rose_07 emos1301 bu şekilde artış takip edilmez ki iki gün arayla kan vermelisiniz. Ama artık kese oluşmustur zaten doktora gidin bence. Benim ilk kan verdiğimde örnek veriyorum 200 dü iki gün sonra 800 kadar bir artma oldu. En son 53bin oldu hatta testi tekrarladılar bir yanlışlık var diye ama tekrar aynı çıktı ikiz olduğu için bu şekilde bir artış olmuş
emos1301 Rose_07 doktora gittim dün doktor kesenin birini gördü diğeri de var gibi yok gibi duruyor ama kesin değil haftaya gel bakalım dedi
emos1301 3boysmom hmm anladım doktor kesenin birini gördü diğerini tam göremedim haftaya tekrar gel bakalım dedi
Rose_07 emos1301 hmm olabilir o zaman. Benimde aralarında 1 hafta vardı. İlk başta tekdi sonraki hafta iki tane gördü. Biri 6 haftalık diğeri 5 haftalık dı
emos1301 Rose_07 hmm abakalım sağlıklı hayırlı olsunda bir veya iki hiç fark etmez yeter ki sağlıklı olsunlar.🤲🏻