pcosluannik Kızlar 11 ağustosta regl olanlar veya daha sonra regl olanlar yumurtladinizmi hangi gun oldu ovulasyon testiylemi.takip ettiniz ultrason lami
demom pcosluannik benn 11 ağustosta regl oldum 14 ağustosta bitti 22-23 Ağustos yumurtlama pik gördüm Regl bitince 16 Ağustosta hsg çektirdim 1 senedir denememe rağmen çocuk sahibi olamıyorum yaş 35
kacamazzz pcosluannik ben 10 ağustosta regl oldum 23 ağustosta yumurtlama oldu . Ovülasyon testi kullanmadım . Kendim belirtileri takip ettim akıntımın yumurta akı kıvamına geldiği gün ve kasık ağrım olduğu gün yumurtlama olduğunu düşünüp değerlendirdim. Bir sonraki gün akıntım baya bi azaldı onu da çatladı olarak düşündüm. Chatgbt ye tüm belirtilerimi yazdım o da çok yardımcı oldu
[silindi] pcosluannik ben 7 ağustosta regl olmuştum. 20 ve 21 pik gördüm. 20 21 pik 22 çatlama gördüm ovülasyon testinde. Pikten önceki günü ve pik günlerini değerlendirdim nasip bekliyorum şimdi🌸
arsesraa pcosluannik canım benim 12 Ağustos adet başladı 16 Ağustos bitti. Ovulasyon testi kullandım ve 25 Ağustos pik 26 çatlama gördüm
demom Bugün de ovülasyon testine devam ettim 7 ay önce amh 1.24 iken dün tekrar amh baktırdım devlet hastanesinde 0.85 çıktı düşmüş baya yumurta. Rezervin az dedi 8 yumurta gördü denemeye devam ettim hsg den sonra şans olabiliyor dedikleri için
arsesraa pcosluannik herkesin farklı oluyor canım umutsuz olma belki reglne yakın yumurtlayacaksın belli olmaz sen Ovulasyon ile takip et