Kyky Arkadaşlar herkes hassas programda yıkamış bende öyle yaptım ama nemli çıkardı kıyafetleri. Öylebi durum yaşayan oldumu?
tahamommy Kyky yıkama mı yoksa kurutmadan mı bahsediyorsunuz? Yıkamada ben kısa programa attım ama sıkma 800 yaptım güzel çıktı
Burcg Kyky evet hassasta nemli kalıyor ama çok güzel bi ipucu vericem bitince tekrar hassasta çalıştırın yani program bittikten sonra tekrar başlatın hassasta sonuç çok iyi oluyor 👌🏼😍
Talentedmom minikkurabiyelerinannesi burda Yenidoğan kıyafetlerin çektiğini yazan kişiler olmuştu atma istersen
Cicilininkini minikkurabiyelerinannesi ben dısarı asmadım bebegimin kıyafetlerini 3ay boyunca felan hep bi odada kuruttum havalar sıcak sende bi koltuk üstüne ser hemen kurur zaten güzelde bi ütülersin miss
adatuna minikkurabiyelerinannesi gözle görülür bir küçülme olamdı hiç Tek tek asmakla uğraşamıyorum snssmks
tahamommy minikkurabiyelerinannesi kuzum ben hepsini 40 dk programı var ona attım hiç bişey olmadı çekmedi de yumuşacıkta oldu büyük kolaylık valla yoksa as as bitmez 🥲
nilsumm minikkurabiyelerinannesi Canımsuu bazı kıyafetlerde küçültme yapıyor ama yinede sen bilirsin bence küçülme olabilir diye sen en iyisi sadece yıka kurutmaya atma 🫠
minikkurabiyelerinannesi nilsumm asacak yerim yoktu telim paslanmış o yüzden mecburen attım 🥺🥹🥹🥹 çekmedi şükür
tahamommy Kyky bende bi kısa var 20 dk o da nemli çıkarıyor ama bide ekspres 40 dk var o hem çekmedi hemde tamamen kuruttu, dk olarak ayarlayabilirseniz 30-40 dk bandında bişey seçin bence fazlası da çektirebilir
Kyky tahamommy Hassasta benimki 50 dakıka gösterıyor ama nıye oyle oldu anlamadım. Arçelik serisi tam dolmadı o yuzden desem aksine azda dha rahat kurutması lazım sıkış sıkış olmicak.
tahamommy Kyky belki markadan dolayıdır canım bütün hepsini mi nemli bıraktı ki kumaşla alakalı desem pamuktur yani hepsi de
tugbaaydn Ben ilk aldığımda kurutma makinesinden kurutmadım yıkadım çamaşır selesinfe kurutup part part makinenin havalandırma özeliiği var ona attım onda da zaten tozu kiri çekiyor direk