nerm629_ Minasuu22 canım sisteme düşünce sen goremiyosunki doktor ilk goruyo ondan sonra sen görürsün enabizdan
Tuanakaran Minasuu22 evet canım artımet verdi days doctor verdi bebetime verdi bu ay 3 yalancı pozitif aldım ama en en neti artımet ti
oglussannesiiii Minasuu22 başka testle yapın bence ben bu testen dilim yandı laboquıckle öğrendim hamile olduğumu
Yusufunannesi_ Minasuu22 bana artımed erken gebelik testi bundan daha belirgin yalancı pozitif verdi maalesef, en sağlıklısı kan vermek
[silindi] Tuanakaran ayy tüh ya bu testleri kim yaptıysa onay veren mühendisinden üreticisine hakkımı helal etmiyorum nasıl bi iş bu ya
Tuanakaran [silindi] al benden de o kadar bu ay artimet days doctor be bebetime 3 ü yalancı geldi artık doktorlar yeter diycek kan ver negatif lan ver negatif
Tuanakaran [silindi] gerçi zaten bu ay artık vermem 1 gün gecikmeyle zaten negatif pozitife dönmez bu saatten sonra
[silindi] Tuanakaran evet canım yazık oluyor Tuanakaran Olsun hayırlo sağlıklı olsun da rabbim en yakın zamanda nasip etsin 🥲