Sierra aynı sebeple petinatolojiye kons istemişti doktorum. Kafa çevresi 4hafta geri çıkmıştı 29haftalık ölçümünde. Nerdeyse önceki kontrolden itibaren hiç büyüme göstermemiş. Büyük bi telaşla perinstolojiye gittim. Tekrar detaylı ölçüldü makat gelişti benim bebeğim, doktor makat gelişlerde kafasının ince uzun durabileceğini bu yüzden haftasının çok çok küçük ölçüldüğüünü söyledi. Detaylı ölçümle Haftasına göre bir hafta gerilik ölçüldü bu gerilik devam edecek mi diye her hafta kontrole gittim perinatolojiye. Söylediği şey şuydu, bizim için önemli olan her hafta gelişim göstermesi örneğin 30. haftada 29 haftalık çıkıyordu 31. haftada 30 haftalık çıkıyordu gelişimi ama bir önceki haftaya göre gelişim gösteriyordu. Doktorda bizim için önemli olan gelişim göstermesi yapısal olarak kafası küçük olabilir demişti sizinki de böyle bir durum olabilir belki genetik olarak küçük bir çocuktur ama gelişim gösteriyorsa meraklanmayın. Bu arada genel gelişimde bir-iki hafta geriliği benim doktorum sorun etmemişti, kafa içinde beyni bulundurduğu ve dört hafta kadar geri ölçüldüğü için Kons istedi. Bebeğim doğdu bu arada bütün değerleri normal doğdu. cihazlar farklı ölçebiliyor siz sakin olun kontrollerinize gidin gelişim varsa Allahın izniyle bir şey yoktur.