mrvrm Artımedin gebelik testleri sıkıntılı diye biliyorum peki ovulasyon testleri nasıl, kullanan var mı? Laboquick kullanıyordum bitti eczaneden bunu aldım mecbur. Yumurtlama devam ediyor sanırım bu teste göre
mrvrm azra19 internetten alıyorum ya onu. Yetişmez diye mecbur kaldım bu ay. Eğer yine tutmazsa reglken yine istemeyi düşünüyorum. Memnunum labodan
mrvrm vanilya_kokusu_ o şanstan bana daaa. Amin inşallah 🫠 bu ay tutmazsa diğer ay ilaçla denicez doktor kontrolünde
lelesbaby__ vanilya_kokusu_ ovulasyon testinde pozitif gordukten kac gun sinra hamilelik testi yaptiniz
azra19 mrvrm Hadi inşallah canım benim de 5 eylül yumurtlama gorunuyor takıp ediyorum bu ay olacak inşallah ikimizinde 🌸🫠
vanilya_kokusu_ mrvrm olur inşallah yumurtlama gününü takıp et güzel değerlendir.birliktrliktem sonra da hemn ayağa kalkma yastık koy sırtinin altına ayağını biraz havaya kaldır stres yapma güzel düşün güzel olacak inşallah
mrvrm vanilya_kokusu_ dediklerinin hepsini yapıyorum inan ki 🥲 stres değil de acaba bu ay tutacak mı düşüncesi heyecanı falan oluyor bende 🫠