ikinci-bahar25 BuketKrnn Tuanakaran bende pcos var ben adet görmeden hamile kaldım 2 buçuk ay🤩 iki test yaptım negatif benim reglim hep gecikir o yüzden normal geldi bana sonra kan vereyim emin olayım dedim kanda da negatif bişey yoksa kesin yine kistlerim oluşmuş dedim hastaneye gitmeye karar verdim ve 2 hafta sonra doktor kontrolünde 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim 😅😅 ben şoookkk
neslihanataizi Bir1kelebek benim adetim gecikmişti. Artık 9 gün olmuştu gecikeli ama negatif çıkıyordu testler. Dr a gidecektim ertesi gün son bi test yapim dedim 10. Günde çok silik pozitif çıktı. Geç döllenme olmuş
neslihanataizi Tuanakaran hayır hiç kan vermedim pcosum olduğu için gecikme yaşadığımı düşündüm ve her sabah geç döllenme olabilir diye test yaptım en son 10. Günde çıktı işte.
sibel5 1 buçuk aylıkken hamile olduğumu öğrendim iki cocugum tedaviyle oldu 3 istiyorduk ama bu kadar çabuk degil 2. Oğlum 2 buçuk yasin da 3.bize supriz oldu Rabbım kolaylığını verir.Inssallah
Merve-metin Nuracr43 hiç belirtim yoktu sadece mide bulantım olmuştu onu da üşüttüm diye düşündüm idrar testinde çıkmadığı için serum taktırmaya gitmiştim orada beta bakalım dedi dr öyle öğrendim
fffiliz Bende merak ediyorum dün kan verdim negatif çıktı bugün âdet olmam gerekiyor henüz olmadım hiçbir belirtim yok