1aleynax Cuma günü cinsiyet öğrenmeye gideceğim kızlar aşırı heyecanlıyım bugün de rüyamda erkek olduğunu gördüm daha önce de kız görüyordum hayırlısı olsun bakalım 😍
QueenBahar_ 1aleynax canım Merhaba kızlarımda hep kız olduğumu öğrendim bu gebelik en başta hep erkek gördüm hiç kız görmedim erkek çıktı benim rüyalar tuttu 😅 Allah gönlüne göre versin canım öğrenince yaz bu posttan bana 🥰😅😅
1aleynax QueenBahar_ canım iki kere kız gördüm bir kere erkek ama ne yalan söyleyim kız istiyorum daha çok en iyi arkadaşım olur gibisinden düşünüyorum erkeklerle bir süre sonra dertleşilmiyor çünkü haber veririm 😍
dmrelif Ben ilk öğrendiğim zaman erkek görüyordum şimdi kız görüyorum ve doktor geçen sefer büyük ihtimalle kız dedi
Elisaayy1- İlk çocuğumda ilk haftalarda kız gördüm kız oldu ikincide bişey görmedim göreyim diye dua edip yatsam da göremedim 😊 De de yine ilk öğrendiğim zamanlarda erkek gördüm sonra da yeniden erkek gördüm doktor söyledi ilkte sorma ben söylüyordum bi kaç kişiye doktorum kıza benzetti hayırlsıı olsun ama daha net değil bakalım önümüzdeki ay netleşecek ya çıkacak ya da tersi çıkacak Rabbim sağlıklı versin de ❣️