iremzeyneep Kızlar selam günaydıın. 7 haftalığız fetal dna araştırıyorum Sakaryada yaşıyoruz burada olup yaptıran var mı? Ya da Kocaelide olur buraya yakın çünkü
busra34__ iremzeyneep merhaba gölcükteyim özel medara gidiyorum 11 haftalığım bende doktorum ikili mi fetal mi diye sordu fiyat bilgisi telefonda vermiyorlar medara bugün sordum fetal 23 ikili test 1200 dediler Kocaeli şehir hastanesine de sormak istiyorum ama tıbbı birimlere ulaşamıyorum bilgi alamadım ordan hastaneye gelmeniz lazım dediler 😓genelde özeller de fiyat için hastanede fiyat veriyor
ayseveysel Öğrendinizmi acaba varmı bende sakaryada yaşıyorum eğitim araştırmaya sorcam dedm telefon açıyorum kadın doğuma yönlendiriyorlar ama bakmıyorlar, burada yoksa eskişehirde yaptırcam
iremzeyneep ayseveysel merhaba maalesef devlet hastaneleri yapmıyor ben özel bir laboratuvarda yaptırdım
Hamsicik ayseveysel ayseveysel bildigim kadariyla kocaeli sehir hastanesi yapiyor ucretsiz oyle okumustum
busra34__ Hamsicik bende Kocaeli şehir hastanesini araştırdım aradım ama ulaşamadım açmadılar fetal DNA mı ikili test mi ücretsiz?
busra34__ egeansea hayır fetal dna özel hastanelerde yapılıyor amniyosentezde devlette var sadece saten amniyosentezde düşünmüyorum yaparsam fetal veya ikili test yaptırırım
egeansea busra34__ özelde yapıldığını biliyorum devlette yapılıyor diyenlere diyorum devlette yapılmıyor Daha uygun yerler var. Hastane olanlar daha pahalı Laboratuvar ve muayene haneler daha ucuz aynı test aynı firma hiç kimse kendi bünyesinde yapmıyor zaten aynı firmaya yolluyor