bartulies Sudedemirer benim 2023 te erkek çıktı erkek oldu görümcemle arkadaşımın erkek çıktı erkek oldu bizde tuttu şimdi 10 haftalık hamileyim kız çıkıyor inşallah buda tutar kız evlat nasıl olurmuş onu tatmak isterim 😂
Senanrr11 3bebekliannee hayırlı olsun malesef ben daha öğrenemedim cuma günü kontrolüm var inşallah öğreniriz
periiimasal Senanrr11 hayır cuma günü 14 haftalık olucam o zaman kontrolüm var Belkı ögrenırım devlete gıdıyorum siz öğrendıgınız mı
Senanrr11 periiimasal periiimasal bende cuma günü 14+5 oluyorum. O zaman gidecem bakalım inşallah öğreniriz
tercann Senanrr11 bu sene bence kesinlikle erkek senesi . 3 arkadaş beraber hamileyiz hepimizin erkek Gebe okulunda da hep erkek bebek bekliyor anneler
Zeynepefem tercann bende kimi duysam heppsi kizz bence de kiz senesi 2026 😅 benimde kizim olacak inşallah 🤲🏻💕
Senanrr11 tercann bende genelde erkek duydum haftası ileri olanlardan. Ancak daha küçük haftalar hep kız
fgormez Ftm_75 bu bilgi çok doğru bu arada yumurtlama yakın hiç ilişki yok sadece adetten hemen sonra ve oğlum olacak Allah’ın izniyle