Talentedmom Asortikhanim bu sene kız senesi bence kendim dahil herkesin kızı oluyor erkek çok nadir duydum
humahmet Talentedmom 2025 mi 2026 mı o da önemli 😂 yani bu sene hamile kalıp 2025 te doğum yapacaklar birde 2026 doğum yapacaklar diye değişiyor
kader6034 Senanrr11 bende 7 haftalık hamileyim 2 yaşında kızım var bende erkek çocugum olsun istiyorum hayırlısı tabi sağlıklı önemlisi 😍
minikmucizemm__ Senanrr11 Senanrr11 bende 26+5 haftalık hamileyim bebişim kız herkes erkek diyordu ama kız bence alakası yok erkek olanda var kız olanda karışık 🤣🥰
Rhal Senanrr11 kendim de dahil olmak üzere çevremde 9 tane hamile var. 8 i kız, birinin daha cinsiyeti daha belli değil oda kızdır yüksek ihtimal 😄
GmtpeeN Senanrr11 2 yaşında kizim var benim de gönlümden bir kiz bir erkek geciyodu 27 hftalik gebeyim kız 😊 bir kiz bir erkek herkesde olmuyo galiba ilki neyse genelde ikinci o oluyo sağlıkla alalım kucagimiza
meryemkurt Bende hamileyim 13 haftalık cinsiyetini öğrenemedik 2 oğlum var bir tane de kızım olsun çok istiyorum bana dua edin ne olur Rabbim 2 meyvedende tatmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸💗
serpillllll meryemkurt bende aynı durumdayım allhımdan ne olursa olsun önce sağlıklı sıhhatli olmasını istiyorum ama kız çocuğu duygusunu tatmakta çok isterim insalh nasıp eder Allah herşeye razıyım
prenses34_ Senanrr11 bnm duyduklarım hep erkek ama bnm kızım olacak inşallah😊 birde Çin takvimi ve chatbot ne diyonuz onu yaptım ikiside kız demişti bana 😂 ha bide yüzük testi de doğru çıktı 🤭
Ebru0 Mehmettugce bencede 2025 kız oldu 2026 doğum yapacaklar ne olur acaba. Bende 11 haftalık hamileyim daha cinsiyet bilmiyorum
Denan-22 Senanrr11 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🫶 canım o tür şeylerin hepsi birer hurafe. Öyle birşey yok. Umarım gönlünden geçen olur ama bu tür şeylerle kafanı yorma. Ha erken öğrenmek istiyorsan fetal dna yaptır orda zaten cinsiyet bellidir☺️
hilal858_ Senanrr11 Benim ki erkek olucak inşallah 2026 da şubatta doğacak inşallah etrafımda 3 kişi daha hamile birinin kız diğerlerininki daha belli değil
Merve0660 Senanrr11 4 arkadaşım doğum yaptı kızları oldu şuan bende 32 haftalık hamileyim ikinci kızım oluyor bu yıl kız seňesi doktorum bile aynı şeyi dedi🤣💖