bbety Çatlamamış bence de pik devam ediyor Benim de bazen pek iki veya üç gün sürebiliyordu. Bir an önce çatlasın diye günde 3 havuç yemiştim iriydi çatlamıştı Öyle olunca. Dünü boş geçtiyseniz bugünü değerlendirin bence
bbety buse76 Evet olur bu şekilde. Çatlama olduktan sonra döllenme için 24 saatiniz var. Bu akşam çatlasa bile Dünden kalan spermler hala duruyordur zaten yarını da değerlendirirseniz olur inşallah
Nibozog buse76 mümkünse sabah akşam canım biz 3 gün devam etmiştik. Yorucu oluyor ama sonunda kavuşmak çok güzel ❤️
buse76 Nibozog canım bizde ileri hızda sorun var o yüzden sabah akşam kalitesi iyice düşer bir gün ara vermemiz lazım inş olur bu ay
buse76 Moz tamam canım teşekkür ederim 🤍pazartesi Salı dolu bugün boş yarın dolu diye düşünüyorum bizde ileri hız sorunu var çünkü
buse76 Nibozog bir gebeninkini kullandım işe yaramadı geçen ay hsg oldum doktor bir iki ay dene gel geri olmazsa dedi beklemedeyim
Nibozog buse76 ben onunla gebe kaldım ama pes etmeyeceksin bikaç ay dene zararı olmayan bir şey. Ovülasyonla takip ettim ben