Narina123 Merhaba arkadaşlar ilk gebeliğimi 5 ay kilo almadan tamamladım ama sonrasında çok kilo aldım.Şimdi ikinci gebeliğimi yaşıyorum daha ilk aylardan kilo almaya başladım bunun önüne geçmek için diyetisyenle devam etmek istiyorum önerisi olan var mı ?
Deletedmom_297 Narina123 kuzum instaya hamilelikdigetisyenş yazınca baya çıkıyor ama fiyatlar çok uçuk ya en az 4000 den başkıyor aylık
Narina123 Deletedmom_297 evet baktım çok var ama daha önce çalışmış deneyimlemiş arkadaşlar varsa bilgi sahibi olurduk işleyişi öğrenirdik ☺️
Deletedmom_297 Narina123 ben fatma küçükçakıroğlu nurdan balakçı dan online diyet çalıştık inceleyebilirsin
Kardelen_02 Ben reel de gidiyorum. Şöyle söyleyeyim 20. Haftada başladim geç kaldım şuan 35. Haftadayım hiç kilo almadım 2 kilo verdim. Ama artık bu ay ister istemez ödem belki 1,2 kilo alabilirim. Online da çalışıyor isterseniz ismini veririm.
incei Online diyetisyen ben de düşündüm ama çok pahalılar ya, kendi memleketimde diyetisyenler 1500 TL. Onlinedekiler 3 binden başlıyor