Srfn11 MinnakBebegim Kuzum doktorun sana 200 gram dememeliydi ztn bu cocuk buyumemis derdi seni panik yaptirmayalim bence doktorunun dili falan surcmustur.. yani bi sorun olsa sylerdi die dusunuorum rakamda bir hata olmustur die dusunuorum
MinnakBebegim Zehramom ay benimki o zaman cok kucuk belkide ben oyle biliyorum bu defa gitdigimde tam net oyrenip yazarim sanada canim cok tewekkur ederim❤
Minikeller92 Tlaytas geçmiş olsun inşallah işe yarar bende yemeye çalışıyorum ama çokta yiyemiyorum şifa olsun benimde erken doğum riskim var inşallah herşey yolunda gider🙌🏻
Tlaytas Minikeller92 amin canım sağlıcakla gelsin bebişlerimiz sem kaç haftalıksın erken doğum sebebin ne
Minikeller92 Tlaytas bende plesanta previa ve kan pıhtılaşma sorunum var iğne vuruluyorum hergün 13. Haftadan beri kanamalarla geçiriyoruz 20+0 olduk çok şükür inşallah sonuna kadar gideriz hepimiz😇
Aysun44 deletenmom1841 okuyop araştırıyorum fakat belki sizlerden başka bi yöntem bilen biri vardır diye böyle bi soru yönelttim artı öğrenmeme daha çok var bende biraz sabırsız bi anne olduğum icin