kelebekmomy Merhaba güzel anneler 💖 yarın bebeğim tam 17 haftalık olacak ama ben hala hareketlerini hissetmedim cinsiyeti kız siz bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz ? Çok sabırsızlanıyorum dün hisseder gibi oldum ama emin değilim
mor_menekse1 kelebekmomy ay bende dün öyle bir kipirti olur gibi oldu ama yok daha net hissedemim ikiz gebelikti ilk gebeligim ona rağmen tembel çıktı bu 😄 16+5 bizimde
Bulutlarda kelebekmomy Bizde yarın 18 olucaz birkaç kere hissettim böyle pıt pıt 3-4 kez ard arda atıyor bir şeyler ama tam hissedemedim emin değilim.
kelebekmomy mor_menekse1 ayy haftamız aynı ne güzel benimde dün yani 16+5 de bi seyirme gibi bişey oldu sırt üstü uzanırken ama emin olamadım ya daha net hissetmemiz daha uzun sürer mi acaba 😍 bu arada benim ilk gebeliğim 🥰
mor_menekse1 kelebekmomy benim ilk 20 li haftalarda başladı bence sende bugün yarın hissedersin karın kasları ile alkali çok erken hissedenler bile oluyormuş 😍😍 sağlıkla gelsin kipirdanmalar basladiysa devamı gelir bugün yarın
kubra839_ kelebekmomy sanki bir kelebek kuş orda karında kanat çırpıyor gibi bir şey tarifi çok zor ama ben ağlamıştım ilk hissettiğimde 🥺🥺