ikimelekannesi___ Esraerdgn95 sadece ilk çocuğumda geldi diğerlerinde görmedim ö gebelik yaşadım şuan 37-2. Oldum sancılarım var arada ama kanama yok henuz
_miraa Esraerdgn95 günümüz sizinle aynıymış💕benimde erkek çocuk bir haftadır ara ara nişanım geliyor ama hala tık yok benim bebişte de o yüzden nişan gelsede hemen doğum olacak diye bir şey yok değişiyor
geleneksel1annem Esraerdgn95 bence arka arkaya gelsin öyle dua etme 🙈 suyu sonradan patlatmak falan zor galiba duyduğum kadarıyla. Kolay şu gibi doğumlar olsun ya inşallah hep öyle dua ediyorum
MadameHappy34 Esraerdgn95 Normal su gibi olmuyor hafif yapışkanımsı ben de tabi anlamamıştım emin olmak için gittik ve alttan su alıp tahlile gönderdiler öyle netleşti.
Esraerdgn95 @bebetomveben_ estağfurullah nişan doğum öncesi kanama olması demek . Kahverengi leke ile başlayıp kana dönüşmesi . Mukus tıkacının açılması demek .
Esraerdgn95 @aynur63_ sağ salim almışsınız kucağınıza en önemlisi o . Valla bende sanırım nişan falan olmadan doğum yapacağım. Suyu bilmiyorum
Esraerdgn95 @_miraa ayy öyle mi işte dediğim de buydu çünkü ebelerde demişti nişan geldi diye hop doğum olmaz diye. Sağlıkla alalım kucaklarımıza. Haber edin lütfen bakalım önce kim doğuracak 🤭☺️
Gullu1094 Esraerdgn95 aynn canım valla bilmiyorum geldiyse da stn haberim olurdu yani bu neyinn nesi diye ama gelmedi amin inşallah rabbim kolaylık versin doğum zor bsy
kitappkurduo Esraerdgn95 ben 36+2 olduğum halde o gerilme başladı. Sanki her an doğurabilir mişim gibi hissediyorum. Ama psikolojik olarak… Yoksa vücudumun verdiği bir sinyal yok. Bu arada doktorum ilk gebeliklerin genellikle 40 haftayı doldurduğunu söylemişti.
Esraerdgn95 @kitappkurduo evet genellikle öyle oluyormuş ben sadece benim Bebiş 2 hafta ileride olunca acaba süpriz yapar mı diye düşünmüştüm bilmiyorum tabii Allah en hayırlısını versin hepimizin hakkında 🌸🙏🏻