Nera Bence bebek planlıyorsan odak noktan bu hale geliyor düşünmemek elde değil yani takma diyenleri hiçbir zaman anlamadım… Emin ol gebelik istediğim her ay bunu düşündüm olmadığında kafayı yedim acaba olmayacak mı sorularıyla ağladığım günler oldu. Yani olay bu değil bence, önemli olan sağlıklı bir birey olup olmadığın, doktor sağlıklısın dediyse gerisi sende bitiyor bence. Gidip koşarak bir ovülasyon testi almakla işe başlayabilirsin. Her günde bir tane muz yemelisin bu süreçte aynı zamanda bir folik asit ve magnezyuma çoktan başlamış olman gerek. Ovülasyon testinde ise dikkat etmen gereken şey; testin pik olmadan bir gün öncesini değerlendirmek ve ertesi gün pik olduğunda tekrar ilişki yaşamak ilişkide ise en en önemli şey hemen koşarak gidip banyoya duş almamak yerinden kalkmaman gerekiyor inan bana bu şekilde dediğimi yaparsan güzel sonuçlar alacağına inanıyorum ben inanılmaz araştırdım bu durumu. Ben ovülasyon ile 2.ayımda hamile kaldım tecrübelerim bunlar. İnşallah sen de güzel haberler alırsın❤️